Geen categorie

Wanneer start onze wereldreis?

Ik zou het niet helemaal fair vinden als ik jullie niet even vertel wat jullie als volgt te wachten staat en waar we heen gaan. Klik even verder om erachter te komen!

Hee wereldpadvinders!

Dit blogbericht hoort eigenlijk niet thuis in mijn toekomstige blogstructuur. Toch wil ik het wel even met jullie delen. De launching is/was op 19 oktober 2017.
Als het goed is hebben jullie mijn about page gelezen & weten jullie dat we op wereldreis gaan. Jullie grote vraag zal nu zijn;

Waar gaan we naar toe???

Terechte vraag als je het mij vraagt. Ik zou het niet helemaal fair vinden als ik jullie niet even vertel wat jullie als volgt te wachten staat en waar we heen gaan. Daarom deel ik jullie deze mooie inspirerende foto om te vertellen wanneer dat we nou eindelijk op wereldreis kunnen!

launch blogpost

Nog even geduld! Ik zie jullie zondag! Vergeet trouwens niet up-to-date te blijven via Facebook of meld je even aan op de homepage.

Hi! Welkom wereldpadvinder! Ik ben Iris. Mijn passie? Cultuur, reizen, eten en dieren. Daarbij zeker ook mensen helpen en het naar hun zin maken. Vandaar ook de digitale wereldreisblog voor iedereen (check even de about page)! Achtergrond? Toerisme, vele tripjes, een positieve blik op het leven en het ABN van een Rotterdammer (ik doe mijn best peepz, alleen maar liefde). Enjoy!

0 reacties op “Wanneer start onze wereldreis?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: