Geen categorie

De wereldreis gaat beginnen

De fantastische dag is aangebroken, we gaan op wereldreis! Maar waarheen??

De fantastische dag is aangebroken, we gaan op wereldreis!
Geen kofferstress, geen oncomfortabele stoel in het vliegtuig en nog mooier, geen geld.
Wij wereldpadvinders gaan lekker vanuit onze luie stoelen, vanuit huis/werk/whatever, op wereldreis.

Waarom een digitale wereldreis?

Een wereldreis is niet voor iedereen weggelegd. Niet omdat je niet avontuurlijk bent maar omdat je misschien het geld niet hebt, je niet goed ter been bent of gewoon echt de mogelijkheid niet hebt. Voor ieder van jullie zal er vast een reden zijn waarom jij nu op dit moment niet op wereldreis bent. En dat geeft helemaal niet! Je hoeft niet alles te moeten of kunnen. Ik ga jullie alsnog een fantastische wereldreis bezorgen maar dan gewoon lekker digitaal. Het internet barst van alle informatie over verschillende landen waar ik mijn informatie vandaan zal halen (betrouwbare bronnen uiteraard). Ik spit elke website of elk boek door voor jullie zodat we het beste uit onze reis kunnen halen en de tijd van ons leven krijgen!

Dus in het kort, ik ga jullie die éckte wereldreis experience geven.

Digitale wereldreis plannen


Ga je echt op wereldreis? Reis met ons mee, doe inspiratie op en share je verhalen met ons! 

Onze eerste wereldreis bestemming

Dus waar gaat onze eerste wereldreis heen? Super spannend!!

Zie je geen filmpje?? Klik even hier

Elke zondag en donderdagavond zal ik jullie van alles gaan vertellen over dit fantastische land. Zie ik jullie donderdag voor ons eerste avontuur??

Oja, vond je het bericht nou leuk? Ik heb het met alle liefde voor jullie geschreven.
Geef het een ster of schrijf een reactie! Delen is natuurlijk ook altijd welkom ❤


Ben je al een wereldpadvinder? Zo ja, super!! Zo nee, volg ons via Facebook of meld je even aan op de homepage.

Hi! Welkom wereldpadvinder! Ik ben Iris. Mijn passie? Cultuur, reizen, eten en dieren. Daarbij zeker ook mensen helpen en het naar hun zin maken. Vandaar ook de digitale wereldreisblog voor iedereen (check even de about page)! Achtergrond? Toerisme, vele tripjes, een positieve blik op het leven en het ABN van een Rotterdammer (ik doe mijn best peepz, alleen maar liefde). Enjoy!

10 reacties op “De wereldreis gaat beginnen

 1. Ik kan niet wachten tot donderdag.

  Super zin in !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Super leuk gedaan!

  Geliked door 1 persoon

 3. Heel erg leuk ik kijk uit naar donderdag

  Geliked door 1 persoon

 4. Heel erg spannend ik ben benieuwd tot donderdag

  Geliked door 1 persoon

 5. Deze digitale wereldreisblog vind ik heel origineel

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: