India

Het einde van onze India reis

Wat hebben we een fantastische reis in India achter de rug hé?

Wat hebben we een fantastische reis achter de rug hé? India doorgereisd, cultuur gesnoven, dieren gespot en overheerlijk gegeten. Helaas komt aan elke reis een einde.. Oh nee toch niet! Wij gaan verder met onze digitale wereldreis. Maar voordat we verder gaan, gaan we eerst even terugblikken op India!

Terugblikken op een fantastische India reis

Voordat we het nieuwe land gaan ontdekken, moeten we toch ook echt even terugblikken op de fantastische tijd die we met z’n allen hebben gehad. We zijn bijna 300 Wereldpadvinders rijker & hebben 8 plekken in India bezocht! Hieronder heb ik een filmpje voor jullie gemaakt van onze reis. Een beetje Photoshop maakt het leven leuker 😉.

Oja, wil je nou ook een coole  maar toch een beetje lelijke Photoshop foto van deze reis? Ik maak er graag eentje voor je! Voorwaarde is dat je hem wel even deelt op de Wereldpadvinders Facebook!

 

Test je India kennis!

Jullie wereldpadvinders moeten natuurlijk wel een beetje de benodigde kennis weten over India. Je bent er tenslotte een maand geweest. Daarom heb ik een leuke quiz voor jullie gemaakt. Klik zo direct op onderstaande link en wanneer het venster opent, klik dan even rechts op doorgaan zonder account en je kunt starten! Heb jij alle vragen goed? Start de quiz hier!

Test je India kennis

India we will meet again! Zondag ga ik jullie vertellen waar onze volgende reis heengaat. Wordt het een warme bestemming of gaan we richting de sneeuw? Of toch allebei? I can’t wait!!


Heb je nog reacties of leuke aanvullingen? Laat het weten via het reactieveld! Vind je het bericht leuk? Ik heb het dan ook met veel liefde voor jullie geschreven! Klik op de ster of share dit bericht!

Afbeeldingen via Pixabay & Unsplash

Hi! Welkom wereldpadvinder! Ik ben Iris. Mijn passie? Cultuur, reizen, eten en dieren. Daarbij zeker ook mensen helpen en het naar hun zin maken. Vandaar ook de digitale wereldreisblog voor iedereen (check even de about page)! Achtergrond? Toerisme, vele tripjes, een positieve blik op het leven en het ABN van een Rotterdammer (ik doe mijn best peepz, alleen maar liefde). Enjoy!

12 reacties op “Het einde van onze India reis

 1. Het was echt een gaaf reisverslag over India ik kijk uit naar het volgende reisverslag

  Geliked door 1 persoon

 2. Het was erg leuk je verslag over India er stond van alles wat in. Ik ben wel erg benieuwd over welk werelddeel je nu gaat vertellen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Het was zeer interessant en spannend je informatie over India nu duurt het best lang voordat het zondag is om te weten waar het dan over gaat.

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk filmpje! Ziet er naar uit dat jullie een fijne tijd beleefd hebben! Hartstikke benieuwd naar de volgende bestemming!

  Geliked door 1 persoon

 5. Het digialel reisverslag over India was geweldig ga zo door

  Like

 6. Naar je reisverslag over Azië kjk ik echt naar uit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: